петък, 12 декември 2008 г.

Декември, месец на празници!

Винаги започне ли зимата ми става хубаво , защото наближават декемврийските празници. Тази година обаче нещо не мога да се ентусиазирам.Едва вчера сложих коледната си украса, друга година я слагам още края на ноември. Нещо ми е натоварено. Изведнъж празниците се превърнаха от весело прекарване с близки хора до задължително ходене насам- натам. Без никаква почивка. Разбира се вината , че се чувствам така е изцяло моя. Трябва да се науча да разтоварвам, просто да се отърсвам от всички неща и да се забавлявам доколкото мога.
А декември е такъв хубав месец, с песни и партита, с много приятели които не си виждал дълго, с подаръци( за мен повече защото имам и РД). Все хубави неща. А Цецито нещо се е спекла и вместо да се радва на хубавите случки, се втренчва в дребнита дразнещи нещица. Това означава ли, че съм дребнава? Надявам се-не.От днес започвам да си внушавам колко се радвам , че идват празниците. А, сетих се! Може би съм в сатурнова дупка, е ако е това значи скоро ще мине и ще ме обхване празнично настроение.А дано!Всъщност ми е гадно, защото майка ми няма да е тук за празниците и аз трябва да празнувам с нечия друга майка. Искам си коледите от детсвото!Искам си моето семейство! Но да не се вдетенявам , живота повлича всеки на някъде и понякога се случва така, а и само мога да се радвам за мама защото едва ли ще и е зле на Коста Рика. Просто искам да съм със "моите" хора на Коледа. Офффффф стига толкова!

2 коментара:

yanitsaaa каза...

mnogo negavitno g-jo Yanulova, mnogo. triabva li da idvam s butilka vince kam sz ili shte se opravite sama? ne gledaite taka sivo. te drebnite neshta sa nerveshti znam, no triabva da otvorite o4i za usmivkite na Deia i muskulite na Yavor. Az imam predlojenie! Da zarejem majete za nova godina i da sme samo jeni. Opredeleno shte pomogne, spored men :)

Unknown каза...

ste pomogne opredeleno, no te dali shte ni pusnat -neznam. A inache moje da i vzimash butilka vince i da hvashtash metlata. hahahaahah